Αρχική | Επιστημονικό ΈργοΕπιστημονικό Έργο

ΓΝΩΡΙΣΤΕ

Το Επιστημονικό Έργο
της ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.

Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα η ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι. έχει διοργανώσει οκτώ διεθνή συνέδρια στην Αθήνα, στα οποία συμμετείχαν Έλληνες και Βρετανοί επιστήμονες παγκοσμίου εμβέλειας, καθώς και περισσότερα από 100 εκπαιδευτικά σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

https://eleodi.gr/wp-content/uploads/2021/08/Epistimoniko-Ergo-2.jpg

Επιστημονικά Συνέδρια

παγκοσμίου εμβέλειας, με έλληνες και ξένους επιστήμονες εισηγητές.

Κλινικές μελέτες

Η ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι. δραστηριοποιείται στον τομέα των κλινικών μελετών όσον αφορά φυσικές μεθόδους πρόληψης και αυτοΐασης καθώς και την συνέργεια όλων αυτών με υπάρχουσες συμβατικές μεθόδους που αφορούν φαρμακευτική αγωγή. Έτσι είναι ευνοϊκά προσκείμενη σε κάθε συνεργασία με άλλα ερευνητικά επιστημονικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ψυχικής και σωματικής υγείας του ατόμου, πρόληψης και θεραπείας.

Πιστοποίηση

Οι εκπαιδευμένοι ιατροί λαμβάνουν πιστοποίηση ως Σύμβουλοι Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής και εφαρμόζουν με μεγάλη επιτυχία αυτή την καινοτόμο επιστήμη παράλληλα με την ειδικότητά τους.

Άλλοι επαγγελματίες υγείας που δεν είναι ιατροί εκπαιδεύονται ως Σύμβουλοι Ορθομοριακής Διατροφής και τους χορηγείται η ανάλογη πιστοποίηση. Τέτοιοι μπορεί να είναι, διαιτολόγοι, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, σύμβουλοι ψυχικής υγείας, γυμναστές, σύμβουλοι υγείας και εναλλακτικοί θεραπευτές. Η δραστηριότητα τους αφορά τον ορθομοριακό έλεγχο του βάρους και την ρύθμιση του μεταβολισμού, την σωματική διάπλαση και την ευεξία, τον ορθομοριακό έλεγχο του βιοχημικού άγχους, συμβουλευτική για ποιότητα ζωής και αρμονικές κοινωνικές σχέσεις και σεμινάρια αυτογνωσίας.

Κώδικας δεοντολογίας
και κατευθυντήριες γραμμές

Οι Σύμβουλοι Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής (Σ.Ο.Δ.Ι.) και οι Σύμβουλοι Ορθομοριακής Διατροφής (Σ.Ο.Δ.) συνεργάζονται στενά μέσα στα πλαίσια του κώδικα δεοντολογίας και των κατευθυντηρίων γραμμών που έχουν θεσπισθεί από την ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι. Επίσης συνεργάζονται και με οποιονδήποτε άλλο επαγγελματία υγείας, εκτός ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι., συμβατικό ιατρό ή εναλλακτικό θεραπευτή, με μοναδικό γνώμονα πάντα την βελτιστοποίηση των ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας στους πάσχοντες και την προώθηση των ορθομοριακών επιστημών στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό.

https://eleodi.gr/wp-content/uploads/2021/08/Ekpaideusi-kodikas-deontologias.jpg