Αρχική | Η ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.Η ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.

Η Ελληνική Εταιρεία
Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής
(ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.)

Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2004 ως αστική, μη κερδοσκοπική επιστημονική εταιρεία. Τα μέλη της είναι Έλληνες και ξένοι ιατροί, εναλλακτικοί θεραπευτές, ερευνητές και κλινικοί ορθομοριακοί διατροφολόγοι. Έχει παγκόσμια απήχηση και επαφές με διεθνή Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα και Πανεπιστήμια.

Όραμα

Να εξελίσσουμε διαρκώς την επιστήμη της Ορθομοριακής Διατροφής ως την κορυφαία φυσική και ολοκληρωμένη μέθοδο πρόληψης και αυτοΐασης και να είμαστε η πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας παγκοσμίως.

Σκοπός

Σκοπός της εταιρείας είναι η έρευνα, η εκπαίδευση και η κλινική εφαρμογή των επιστημών της Ορθομοριακής Διατροφής και της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.
Η συνεχής εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας στην επιστήμη της Ορθομοριακής Διατροφής έχει συμβάλει σημαντικά στην διάδοσή της όχι μόνο στην ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και σε χιλιάδες άτομα που ενδιαφέρονται για ουσιαστική πρόληψη και ολοκληρωμένη αυτοΐαση με φυσικούς τρόπους.

Η Ορθομοριακή Διατροφή είναι η μοναδική καινοτόμος επιστημονική μέθοδος παγκοσμίως, η οποία αντιμετωπίζει τα πραγματικά αίτια των παθήσεων με σωστή αποτοξίνωση, θρέψη και ανανέωση των κυττάρων του οργανισμού. Δεν καλύπτει απλά τα συμπτώματα.

Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική είναι η κλινική εφαρμογή της επιστήμης της Ορθομοριακής Διατροφής, τόσο για προληπτικούς όσο και για θεραπευτικούς λόγους, αναφορικά με πολλά παθολογικά συμπτώματα διορθώνοντας τα βαθύτερα αίτια αυτών.